Date: | 7 Mar 2009, 12:59 am |
Name: | terc |
Location: | taiping |
Website: | |
Pekerjaan: | mekanik |
Umur: | 46 |
teruskan perjuangan
[ Sign Guestbook ] [ Back to Pahang Daily Online ]
Date: | 7 Mar 2009, 12:59 am |
Name: | terc |
Location: | taiping |
Website: | |
Pekerjaan: | mekanik |
Umur: | 46 |
teruskan perjuangan
Date: | 6 Mar 2009, 11:48 pm |
Name: | Patrick Ooi |
Location: | Kuala Lumpur |
Website: | |
Pekerjaan: | Graphic Designer |
Umur: | 40 |
All the best for the good job.
Date: | 6 Mar 2009, 11:40 pm |
Name: | zohari cik mat |
Location: | kuala lumpur |
Website: | |
Pekerjaan: | juruteknik |
Umur: |
kebenran akan terserlah akhirnya,setiap perjuangan banyak rintangannya semoga pahang daily terus bongkar dan bongkar.
Date: | 6 Mar 2009, 11:34 pm |
Name: | Abd Wahab Md Said |
Location: | Seremban |
Website: | |
Pekerjaan: | Engineer |
Umur: | 41 Years |
Saya berdoa & berharap kebenaran akan tertegak juga di M'sia ini dimana BN akan dapat ditumbangkan oleh rakyat yg muak & bosan dgn segala penipuan, perbuatan jahat & rasuah yg telah dilakukan oleh BN.
Date: | 6 Mar 2009, 11:33 pm |
Name: | gerakan islamiah |
Location: | sarwak |
Website: | |
Pekerjaan: | sendiri |
Umur: | 26 |
brsabar....kejayaan pasti akan tiba jua
benarlah....itu angkara hidup yang bergelumang dengan maksiat dari muda hingga ke tua.berajalah di mata dan di hati sebelum di panggil mengadap yang maha esa!
Date: | 6 Mar 2009, 05:39 pm |
Name: | Jarhoody Marcelone |
Location: | Sini Sabah. |
Website: | |
Pekerjaan: | Bukan Perdana Menteri |
Umur: | Sebelum generasi Y |
Tdk ada seorgpun yg mampu menghalang kebenaran dpd menjelma termasuk kekebalan BN dan UMNO. Dulu mereka ingat mereka boleh memerintah Malaysia sampai kiamat, ttp mereka yg akan kiamat terlebih dahulu.
Kekalutan politik ketika ini banyak membawa kebaikan dpd keburukan terutama utk mendedahkan kerakusan UBN dan kroni mereka. Sabah mereka telah perlakukan sebagai sebagai lombong emas tapi peruntukan serta pembangunan tdk dihiraukan...Trengganu..kita senasib.
Ada juga cadagan yg paling bodoh dlm sejarah dan dicadangkan oleh PM pula tu..buat jambatan dr Labuan ke tanah besar Sabah. Adakah sudah tdk ada agenda lain yg perlu didahulukan sprt membasmi kemiskinan dimana Sabah adalah negeri termiskin dgn melebihi 20%, jalan raya juga masih bertaraf jalan kampung yg dikategorikan sbg jalan negeri atau jln persekutuan. Kami tdk sabar menunggu kejatuhan UBN utk melaksanakan ketuanan rakyat.
Date: | 6 Mar 2009, 02:37 pm |
Name: | Party Santan Nyor |
Location: | Tepi Jalan Parlimen |
Website: | |
Pekerjaan: | Sapu Sampah aja. |
Umur: | 59+ |
Kalau kita tengok dalam Parlimen,kita akan dengar bunyi bising,bunyi gendang meja,apa lagi gendang....!kalau dah begitu tiap kali sidang perlimen,nampaknya banyaklah meja JAHANAM kena ketuk...!dan tentu kena baiki tiap tiap tahun....duit rakyaat juga kena...!Jadi saya cadangkan kerusi meja tempat yang berhormat(macam tak hormat)kat meja meja tu!pakat tukar saja kapada kerusi batu,meja pun batu supaya sakit tangan ke penumbuk ke! ha..baru senyap sikit-apa macam sepiker?
buatlah yang terbaik untuk rakyat
Date: | 6 Mar 2009, 11:10 am |
Name: | GEM Community |
Location: | KL |
Website: | |
Pekerjaan: | Perunding, Pembangunan & Pengurusan |
Umur: | 27 |
Global Excellent Marketing Sdn.Bhd(GEM), Perunding, Pembangunan & Pengurusan Industri Sarang Burung Layang-layang (Walet) - http://gemsb.blogspot.com
DIREKTORI / FORUM Pertanian & Industri Asas Tani Malaysia - http://gem.socialgo.com