BUKU CATATAN PENGUNJUNG

[ Sign Guestbook ]  [ Back to cikguramsulbmspm ]

Showing 11-20 of 24 messages.
Date Oct 11, 2019 1:15:02 PM
Name TAR
Location PENAMPANG, SABAH

terima kasih atas perkongsian yang cikgu berikan.
semoga cikgu sentiasa bermurah hati memberi sedikit ilmu dalam membina anak bangsa.
semoga sentiasa sihat dalam perjuangan sebagai pendidik.

Date Oct 9, 2019 12:01:40 AM
Name UMMI HASNI
Location KELANTAN

Terima kasih segala ilmu...
semoga tuan terus cemerlang dan berjaya dalam kehidupan
halalkan segalanya demi kelangsungan sebuah pendidikan..

Date May 22, 2019 7:47:06 PM
Name Dada
Location

Welcome,
Great site. Please visit my sites:
Cytaty - http://www.boheas.com
Dada - http://www.dada-jd.com
Wyburzenia - http://www.zwzpirek.pl
Cegielnia - http://www.cegielniamichalow.pl

Date Nov 12, 2018 4:15:36 PM
Name MOHD RAMSUL B. ABD RAHIMAN
Location BOTA

SELAMAT MENGHADAPI KERTAS BAHASA MELAYU 1 DAN 2, ESOK. SAYA MENGHALALKAN SEGALA ILMU BAHASA DI DALAM BLOH INI UNTUK RUJUKAN ANDA. SEMOGA PELAJAR SMK SERI LONDANG, DAN PELAJAR SE-MALAYSIA AKAN MENDAPAT KEPUTUSAN CEMERLANG DALAM PEPERIKSAAN KERTAS BAHASA MELAYU (1103) SERTA KERTAS MATA PELAJARAN YANG LAIN. AAMIIIN.

Date Nov 11, 2018 2:12:57 PM
Name MOHD RAMSUL B. ABD RAHIMAN
Location BOTA

Assalamualaikum kepada pelayar blog Laman Bahasa Melayu SPM. Sekiranya anda ingin bertanya atau ada masalah berkaitan Bahasa Melayu anda boleh bertanya saya. Jika saya mampu menyelesaikan masalah berkenaan saya akan selesaikan, insya-Allah. Saya sedia membantu. Jangan malu-malu kerana SPM hanya sekali sahaja anda lalui dalam kehidupan.

Date Oct 24, 2018 9:11:08 PM
Name MOHD RAMSUL B. ABD RAHIMAN
Location BOTA

Assalalamualaikum. Saya memohon kepada sesiapa yang ingin memberi cadangan, atau ulasan terhadap Blog Laman Bahasa Melayu SPM ini mencatatkan nama agar mudah saya mengenali sumber maklumat berkenaan. Harap maklum. Jasa semua amat saya harapkan. Terima kasih. Kepada mereka yang telah memberikan cadangan atau ulasan sebelum ini, saya merakampan ucapan ribuan terima kasih. Insya-Allah saya sedia menerima sebarang cadangan atau komen yang membina agar kewujudan blog ini dapat membantu pelajar dan sesiapa sahaja mengembangkan kemahiran ilmu berbahasa. Sekian.

Date Oct 19, 2018 9:26:26 PM
Name MOHD RAMSUL B. ABD RAHIMAN
Location BOTA, KANAN, PERAK.

KEPADA SESIAPA BERKENAAN YANG INGIN MENGHANTAR BAHAN UNTUK DISEMAK BOLEH NGHANTARNYA SAMA ADA MENGGUNA BAHAN YANG DITAIP DALAM BENTUK WORS, ATAU GAMBAR DENGAN MENGGUNAKAN KAMERA TELOFON BIMBIT KEMUDIAN MENGHATAR KE EMAIL SAYA mohdramsul@gmail.com SAYA AMAT MENGGALAKKAN MENGHANTAR BAHAN MENGGUNAKAN WORD DAN MENGHANTARNYA KE EMAIL SAYA. NAMUN SEBAGAI MAKLUMAN, SAYA AKAN MENYEMAK BAHAN TUAN/PUAN BERDASARKAN MASA LAPANG SAYA. TERIMA KASIH.

Date Oct 14, 2018 4:50:30 PM
Name MOHD RAMSUL B. ABD RAHIMAN
Location BOTA

Selamat sejahtera Puan Purwanes Ramadas, terima kasih atas komen puan. Saya amat terharu dan mengucapkan syabas kepada puan yang amat prihatin pelajaran anak puan terutama mata pelajaran bahasa Melayu khususnya karangan.

Bukan semua ibu bapa mempunyai sikap sebegini, dan saya ikhlas untuk menyemak karangan anak puan kerana pabila saya menyemak karangan berkenaan, karangan berkenaan akan saya paparkan ke dalam blog ini dengan harapan pelajar saya atau sesiapa sahaja akan dapat membaca komen saya berkenaan dan mampu mengelakkan mereka melakukan kesalahan yang sama semasa mengarang.

Berdasarkan karangan anak puan, saya dapati anak puan berpotensi untuk menghasilkan karangan yang cemerlang sekiranya dibimbing dengan baik. Anak Melayu mungkin tidak menghasilkan karangan yang anak puan hasilkan.

Maaf puan kerana saya lambat respon mesej ini, tetapi sebagai makluman saya juga telah membalasnya mesej puan melalui email puan tetapi saya tidak tahu sama ada mesej yang saya hantar telah puan baca. Terima kasih kerana mendoakan kesejahteran dan kesihatan saya kerana saya sebenar menghadapi masalah kanser usus dan diharapkan doa puan memberi rahmat kepada kehidupan saya. Terima kasih puan. Saya mendoakan anak puan akan berjaya dalam peperiksaan SPM 2018.

Date Oct 11, 2018 11:20:46 AM
Name Mrs Puvanes Ramadas
Location Selangor

Terima kasih Cikgu Mohd Ramsul kerana sudi meluangkan masa untuk semak dan memberi ulasan karangan anak saya. Baru saya melihat email saya yang cikgu balas pukul 3 pagi tadi! Bukan itu sahaja, saya sedar ulasan karangan anak saya di blog cikgu juga dimuat pada pukul 4 pagi! Walaupun cikgu tidak kenal saya ataupun anak saya, komitmen tinggi sebagai seorang guru yang ada pada cikgu sangat saya hargai dan hormati.

Ulasan cikgu bukan sahaja fokus dari segi kesalahan tapi ada yang positif juga. Ini adalah satu motivasi bagi anak saya untuk berusaha dengan lebih lagi. Blog cikgu telah banyak membantu anak saya dalam subjek BM.

Banyak penjelasan cikgu tentang dimensi soalan dan juga ulasan sangat terang dan mudah difahami. Rumusan pemeriksaan kertas yang cikgu gunakan juga membantu murid memahami skop pemarkahan dengan lebih jelas.

Rasanya, bukan sahaja di blog lain malah di sekolah anak saya pun tidak ada karangan murid yang disemak dan diberi ulasan yang terperinci sebegini.

Untung semua anak murid cikgu kerana mendapat seorang guru yang sangat prihatin. May God bless you and your family with lots of happiness & health!

Date Sep 26, 2018 3:15:45 AM
Name Auji Shabirah Binti A. Murad
Location kuala nerus, terengganu

blog ini sikit sebanyak dapat membantu saya semamsa mengarang karangan