SELAMAT DATANG KE FORUM Nusa Mahsuri BC

[ Sign Guestbook ]  [ Back to nusa mahsuri bc ]

Showing 1-10 of 50 messages.
Date Jun 25, 2017 11:34:42 PM
Name ipyzqp
Location
Umur
Kerjaya

<a href=http://oveloSefs.com>oveloSefs</a>
nulous5zv2aukg5850

Date Sep 4, 2016 6:48:03 AM
Name SOSANI LEE
Location Petaling Jaya
Umur 19
Kerjaya DIPLOMA ENFORCEMENT & ADMINISTRATION

Selamat sejahtera,
Saya Sosani Lee,dari Sarawak.Saya meminati dalam sukan badminton ini sejak kecil lagi.Saya mula di ajar dari umur 9 tahun.Sebelum ini saya cuma mahir cara kampung.Jurulatih Ayah saya sendiri.Saya pernah wakil ke peringkat IPTS Masiswa 2015.Pada tahun ini juga,saya ada wakil ke IPT UM 2016.Sekarang saya ingin mencari ilmu baru tentang tip2 baru.Saya ingin mengasak lagi bakal saya dan saya ingin menimba ilmu pengetahuan lebih lagi tentang tip2 baru sekarang ini.Lahirkan lah saya seperti Legenda Bun.Adakah masih ada lagi memberikan peluang menyertai kelab badminton tersebut untuk umur seperti saya?...

Sekian Terima Kasih,

Date Jun 5, 2016 8:17:14 AM
Name Filzah Izzati Bt Shaari
Location Ipoh Perak
Umur 19
Kerjaya Operator

Very interesting

Date Nov 18, 2015 7:49:55 AM
Name xxxll
Location
Umur
Kerjaya

Pretty babe Nikki Daniels having her http://amateurxxx.club

Date Jun 22, 2014 4:56:00 AM
Name Mohammad Ariff
Location Batu caves,selangor.
Umur 24
Kerjaya Pelajar Lepasan Diploma

Assalammualaikum,adakah had umur untuk masuk ke kelab nusa mahsuri bc ini?saya berminat sangat untuk belajar asas badminton,umur saya 24tahun,terima kasih.

Date Jun 22, 2014 4:55:36 AM
Name Mohammad Ariff
Location Batu caves,selangor.
Umur 24
Kerjaya Pelajar Lepasan Diploma

Assalammualaikum,adakah had umur untuk masuk ke kelab nusa mahsuri bc ini?saya berminat sangat untuk belajar asas badminton,umur saya 24tahun,terima kasih.

Date Dec 13, 2013 10:51:22 PM
Name farah
Location Ipoh
Umur 23 tahun
Kerjaya Teacher

Assalam, saya sekarang berada di Ipoh dan amat berminat bermain badminton. Boleh saya tahu jika ada sebarang tournament atau latihan2 disekitar Ipoh? ada sesiapa berminat? kalau boleh nak perempuan, kalau tak boleh takpe. di sekitar ipoh. kalau nak boleh add instagram dulu, farahpauze.

Date Aug 21, 2013 2:11:45 PM
Name muhamad julis
Location kajang
Umur 24
Kerjaya penganggur

Assalam..mcm mn sy yg berusia 24 nk join kelab nusa mahsuri ni..adakah sy masih berkesempatan tok join club ini..dan dimanakah lokasi latihan club ini?

Date Aug 12, 2013 10:07:13 AM
Name Arif
Location Bukit Tunku, Taman Duta, Kuala
Umur 37
Kerjaya Usahawan

....smbgan

Cth terbaharu Dato LCW, kalah kepad Lin Dan bukan lah sebab kelemahan kpd Dto LCW, ttp sedikit kekurangan Spritual yg mana Lindan jugak membuat pengisian rohani secara meditasi dan pertapaan di gunung di China... bunyi mcm tak logik tp itulah hakikatnya..

Sekadar pandangan org lama.. T. kasih..

Date Aug 12, 2013 10:04:17 AM
Name Arif
Location Bukit Tunku, Taman Duta, Kuala
Umur 37
Kerjaya Usahawan

Salam...
Sekadar pandangan.. Sy sgt menyokong Kelab ini.. Secara pencapaiannya kelab Nusa Mahsuri tidak kurangnnya idea dan melahirkan pemain yg berbakat..
cadangan saya agar pihak kelab menambah sedikit pengisian spritual atau petua org dulu2 utk mencapai ketahap maksimum.. kepada setiap pelatih atau pemain utk melengkapkan lg persediaan diri ketika berlatih atau berlawan

Sy seorang peminat badminton dan peminat sukan dan juga seorang usahawan.. adalah pihak kelab cuba meneliti dan mencari ruang yg subjektif ini utk diketengahkan an mengembalikan kaedah kejayaan org dulu2, spt Mokhtar Dahari dan ramai lg, mereka ini di isi dengan spritual semangat dan latihan yg sepatutnya..

InsyaAllah klu pihak kelab ingin mencuba, sy boleh memberi cadangan tanpa apa2 bayaran dan bermatlamatkan utk kemajuan sukan badminton..

Cth terbaharu Dato LCW, kalah kepad Lin Dan bukan lah sebab kelemahan kpd Dto LCW, ttp sedikit kekurangan Spritual yg mana Lindan jugak membuat pengisian rohani secar